ElektroStress! Nå i ny utgave!

ElektroStress forside revid.Denne boken er en revidert versjon av min tidligere bok ElektroStress (2019). Boken er oppdatert med de siste hendelsene og den stadige pågående kampen om sannheten.

Troløs teknologi?

Det å sende trådløs energi (WiFi, smartmålere, Bluetooth, 5G og annet) ut i luften kan gi uante følger både for mennesker, insekter og dyr. Denne unødvendige strålingen er nå sterkt økende i våre omgivelser og dette i stadig flere variasjoner. Det er liten tvil om at strålingen stresser kroppene våre.

Denne boken vil sette fokus på hvorfor det er så lite forståelse for fenomenet elektrostress,

men også på hvordan man kan

  • skape forståelse
  • skjerme seg
  • unngå å bli rammet
  • gjøre egne målinger
  • få kontroll over egen helse

NMF_hovedlogoAt Norges Miljøvernforening(NMF) med leder Kurt Oddekalv i spissen virkelig har kommet på banen etter at aksjonsgruppen STOPP smartmålerne slo seg sammen med NMF i august 2019, blir selvfølgelig også dokumentert i boka.

Nå er det virkelig en kamp mot WiFi i skolen, smartmålere i hjemmene våre og det nye kommende superraske 5G nettet. Denne kampen er vi nødt til å vinne og Green Warriors of Norway er heldigvis på vår side.

Kampen er ikke over før den er vunnet!

Kaare Vennerød, Forfatter med bakgrunn fra miljøforskning og miljøforvaltning anmelder boken i Tønsbergs Blad:

Samfunnet vårt tør rett og slett ikke å innrømme denne forurensningen. Det blir for dyrt. For meg er det spennende å få vite hvordan Odd-Erik oppdaget disse sammenhengene i sitt eget levde liv.  Hvordan han etterhvert fant ut at mange andre hadde erfart det samme, også kjente personer på høyt nivå i samfunnet. Hvordan han erkjente på lokalt, nasjonalt og globalt nivå at dette hadde for store økonomiske konsekvenser til at noen ville ta det på alvor.”

Les anmeldelse av boken her: Tønsbergenseren mot strømmen!

Noen endringer og flere tillegg er gjort fra den tidligere utgaven, men det meste er fortsatt det samme.

Det er ingen tvil at nå begynner det virkelig å røre seg blant folk flest, kan det være at min og andres kamp mot denne unødvendige strålingen snart er vunnet?


Bie 4Det har altså vist seg at denne kampen også er en miljøkamp. Mikrobølgestrålingen gjelder altså ikke bare mennesker, men også bier og andre insekter… Forskning viser at Fugl bestanden synker i rasende tempo uten at “noen” forstår hvorfor?

Hva tror du?

Forfatter og undertegnede har vært i dialog med de fleste partier både til høyre og venstre, høyt opp i opposisjonen, partiledere og statsråder i regjeringen. Det er viktig at folk i posisjoner nå forstår sitt ansvar.

Arendalsuka og Sanner

Forfatter(undertegnede) og Jan Tore Sanner, kunnskaps- og integreringsminister 2019

Et annet viktig spørsmål som også tas opp i boken er:

Er det riktig at bedrifter, organisasjoner og byråkratier uten medfølelse skal styre verden?

 

I barnehager og skoler i hele Norge er det nå svært mange barn som sliter med psykisk uhelse. Mange av de dyktige rektorene og lærerne har forstått at det dreier seg om stress, men svært få har sett sammenhengen med at elektrostress fra WiFi, mobiltelefoner, datamaskiner og annet står for en stor del av stresset som gjør det vanskelig for de barn og unge.

Boken kan kjøpes her, men er snart også tilgjengelig hos bokhandlere på nett, bibliotek og på Norli i Tønsberg. Prisen er kr 349,- Ved frakt kommer det 50 kr i tillegg, ellers kan varene hentes i Tønsberg etter avtale.

Hvis du ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Send melding til post@bulloforlag, til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27, ring henne på 330 62277 eller beskjed på skjemaet her : Bestilling

 

 

o-e eOdd-Erik Helgesen

Forfatter og leder av STOPP smartmålerne

en del av Norges Miljøvernforbund

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s