SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN

SANNHETEN SKAL BRYTE FORBANNELSEN! DET VITENSKAPELIGE BEVISET. VIRUS ER IKKE ÅRSAKEN TIL COVID. DEN PERFEKTE JULEGAVE!
Dr. Tom Cowan har vært en av de ledende stemmene som snakker ut mot den vanlige medisinske fortellingen, og den koordinerte agendaen for masketvang, sosial distansering og tvangsvaksinasjoner. I dette heftet «bryter han forbannelsen» og avslører, enkelt sagt, feilene i den gjeldende virusteorien, den faktiske sammensetningen av menneskets kropp, hvorfor vi blir syke og hva vi kan gjøre med det.

Forsiden Sannheten skal bryte forbannelsen Thomas CowanTeksten er spesielt interessant i sammenheng med WHO sitt pågående arbeid med å innføre et nytt verdensomspennende helseregime hvor de selv har nærmest diktatorisk makt. Hvor globalt helsepass, isolasjon og tvangsvaksinering er blant metodene.

Hva skal vi da tenke når det er vitenskapelig bevist at virus ikke er årsaken til COVID, og at hele beviset for dette ligger i denne miniboken på kun 64 sider?

På tross av dette beviset til Dr. Thomas Cowan og flere andre ønsker Verdens helseorganisasjon(WHO) likevel å fortsette sitt arbeid mot helsediktatur.

Hva er da som ligger bak hele den agendaen til WHO?

Dr. Thomas Cowan mener ganske klart at den økende  mikrobølgestrålingen i omgivelsen kan være årsaken til influensa og denne såkalte «COVID-pandemien» som rammet oss.

Les boken og del den med så mange som mulig.

Sannheten skal gjøre fri.

Det vi har blitt utsatt for de siste 4 årene kan bare kalles løgn, men les selv og tenk selv, det er det eneste som gjelder.

Bestill boken eller støtt saken her! Vi trenger all støtte og hjelp vi kan få.

Alle som gir et bidrag til konto: 9365.33.94398 på over 150 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ, kan du gjøre det her. Kun kr 129,- + frakt (30 kr). Totalt kr 160,-.

Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller beskjed på skjemaet: Her!

Se og hør hvordan Dr. Cowan ser sammenhenger mellom stråling og influensa:

Ingen tvil at Dr. Thomas Cowan er inne på viktige sammenhenger når det gjelder elektromagnetisme og sykdom, og når han samtidig kan bevise at virus ikke er årsaken til COVID da blir det vanskelig å komme unna hans teorier.

Tidligere har Bullo Forlag oversatt boken Myten om Smitte.

Hør hva Dr. Thomas Cowan har å si i videoen sammen med Samantha Bailey:

Boken Myten om Smitte er fortsatt tilgjengelig!

Her også gjelder:

Alle som gir et bidrag til konto: 9365.33.94398 på over 300 kr vil få boken tilsendt på engelsk eller norsk etter eget ønske. Send en SMS til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 om at du har støttet saken vår med navn og adresse, og du vi få ditt eget eksemplar tilsendt. 

Hvis du bare ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt (50 kr). Send melding til post@bulloforlag eller til Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27,

eller beskjed på skjemaet her: Her!

Bullo Forlag logo 2