Bøker

Bullo Forlag logo 2

IMG_9850Kan virus smitte? Er det en sammenheng mellom 5G og corona?

THE CONTAGION MYTH (Myten om smitte)

Her kommer boka og forskningen som forteller oss hvordan 5G og annen elektromagnetisk stråling kan være årsaken til corona-viruset og en mengde andre sykdommer og plager. Thomas  S. Cowan, MD, og Sally Fallon Morell mener ut fra en mengde forskning og observasjoner å kunne bevise at virus ikke kan smitte.

bilde av Cowan and Morell 3

Først vil boken bli solgt på engelsk, så kommer den snart på norsk og i lydbok form

Hvis du ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 200,- + frakt. Send melding til post@bulloforlag.no, Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller på skjema her: Bestilling

 

Elektrostress

Denne boken er en videreutviklet versjon av min tidligere bok Uten en tråd 2 (2017), mange endringer er gjort og min og andres kamp mot smartmålere har fått stor plass, men mye er også fortsatt det samme.

Elektro stress forsideDet er ingen tvil at nå begynner det virkelig å røre seg blant folk flest, kan det være at min og andres kamp mot denne unødvendige strålingen snart er vunnet?

Et viktig spørsmål som tas opp i boken er:

Er det riktig at bedrifter, organisasjoner og byråkratier uten medfølelse skal styre verden?

I barnehager og skoler i hele Norge er det nå svært mange barn som sliter med psykisk uhelse. Mange av de dyktige rektorene og lærene har forstått at det dreier seg om stress, men svært få har sett sammenhengen med at elektrostress fra WiFi, mobiltelefoner, datamaskiner og annet står for en stor del av stresset som gjør det vanskelig for de barn og unge.

Boken kan foreløpig kun kjøpes her, men vil snart være tilgjengelig i bokhandlere og bibliotek. Prisen er kr 300,- Ved frakt kommer det 50 kr i tillegg, ellers kan varene hentes i Tønsberg etter avtale.

Hvis du ønsker å bestille boka nå kan du gjøre det her:

Bestilling

Alternativ-master om el-følsomhet!

Uten Tråd 2 forside

Troløs teknologi?

Det å sende trådløs energi(WIFI, Bluetooth, mobilnett og annet) ut i luften kan gi uante følger både for mennesker og dyr. Denne unødvendige strålingen er nå sterkt økende i våre omgivelser og dette i stadige flere variasjoner…

Pris kr 200,-  Det kommer 50 kr i frakt ved post, ellers kan varene hentes i Tønsberg etter avtale.