Vaksinetvang

Bilde av Vaksinetvang 2Under koronakrisen har spørsmålet om obligatorisk vaksinasjon blitt aktuelt igjen. Koronavaksinen, som er beregnet for hele jordens befolkning, utvikles i “warp speed”. Men hva med vaksinesikkerhet? Eller prinsippet om informert samtykke? Bør staten herske over kroppen din? Mennesker med makt og store organisasjoner er i ferd med å ta kontroll over individet – kanskje ikke bare når det gjelder fritt valg av vaksine?

Boken formidler en solid kunnskap om vaksinasjon, både kjent og hittil ukjent kunnskap som, støttet av utallige referanser, styrker forfatterens troverdighet. Boken er for de som virkelig ønsker å forstå årsakene til problemet med vaksine tvang, samt maktspillet bak kulissene, og den passer både for foreldre og helsearbeidere som ønsker å bli kjent med kontroversene rundt vaksiner.

Forord av Dr. Jackie Swartz og forord av forfatter Margit Vea.

 

Boken forhandles nå av Bullo Forlag:

Hvis du ønsker å bestille boka NÅ kan du gjøre det her. Kun kr 300,- + frakt. Send melding til post@bulloforlag.no, Grete Nina Aske på SMS 99 35 44 27 eller på skjema her: Bestilling

Se og les mer fra lanseringen høsten 2020: Her!

Lansering i Tønsberg

Bullo Forlag logo 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s